Church
 Commercial
 Residential/Multi
 Public
 ~ ~ ~
 Contact Us

Custom file does not exist

Shepherd of the Hills

A mission Church nestled in a forested setting with wetlands creates an intimate feeling. A simple design for a difficult site allowed the Church to maximize their construction costs as well as have a solid foundation for future expansions. The narthex serves as a fellowship hall and over flow seating for the 200 seat sanctuary. A hallway separates the administration area from the classrooms and restrooms. This project was constructed under a negotiated contract which resulted in a savings of $19,000.00, which the Church used to add additional features and upgrade equipment.

Additional Project Details

Browse Images & files for this project

Client:
Budget:
Status: Complete
Start Date:
End Date:
Architect:
Category: Church
Location:
Job No: ShepHills