Church
 Commercial
 Residential/Multi
 Public
 ~ ~ ~
 Contact Us

Custom file does not exist

Sammamish Hills Lutheran Church

"A hand that reaches out to the community, windows diffusing outward to share the light of the word" embodies this sanctuary addition. The new 350+ seat sanctuary is cupped by a wrap-around narthex that can accommodate an additional 200+ seats for special ceremonies. A sacristy, warming kitchen, cry/brides room, restrooms and storage room complements the main floor. After the worship space was completed, the Church began the finishing of the 5,800 square foot daylight basement floor through the use of volunteers from the congregation. Plans called for nine new classrooms, restrooms , storage and an elevator.

Additional Project Details

Browse Images & files for this project

"A hand that reaches out to the community, windows diffusing outward to share the light of the word"

Client:
Budget:
Status: Complete
Start Date:
End Date:
Architect:
Category: Church
Location:
Job No: SammHills